Om oss

MSI-EL är en av Sveriges främsta leverantörer av installations- & servicetjänster. MSI är beläget ett stenkast från Motala Ström som namngett företaget.

MSI EL är en aktör som verkat i många år inom installationsbranschen och därmed skapat en både djup och bred erfarenhet. Tack vare den gedigna erfarenhet och kunskap vi skapat, har vi en stark plattform och position i vårt område – från Askersund i norr till Vadstenaregionen i söder. Vi är områdets främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster både inom offentlig- och privat sektor. Merparten av de arbete vi utför är installation och underhåll inom byggnation och industri.

Genom vår lokala förankring och vårt nära samarbete med våra uppdragsgivare, skapar vi goda förutsättningar till anpassade lösningar och konkurrenskraftiga priser. Allt från konstruktion och projektering till installation, service och underhåll. Våra kunder erbjuder mångfasetterade uppdrag som kräver unika egenskaper i ett brett spektrum. Flexibiliteten och den samlade kunskapen är idag stor nog för att hantera alltifrån gamla tjänstgörande tåg till modern fiberoptik och framtidsanpassade projekteringar.